Asigurari RCA Constanta

Cea mai Ieftina Asigurare RCA Constanta

Asigurare RCACauti un RCA ieftin? Felicitari, l-ai gasit pe cel mai ieftin de pe piata! Ne ocupam cu acest lucru de peste 5 ani si oferim cele mai bune oferte de asigurari de la cele mai importante companii de asigurari din Romania. In plus, livrarea politei se face acasa, gratuit!

RCA Constanta

Ai masina, deci ai nevoie de asigurarea RCA ! Nu numai pentru ca e obligatorie prin lege, ci mai cu seama pentru ca te apara de daune forte pe care le-ai putea plati in caz ca provoci un accident. Asa ca mai bine sa stai relaxat la volan, cu un RCA bine facut !

Rca ieftin compara pentru tine toate tarifele si iti garanteaza cel mai ieftin rca in 2022. In Romania, cu rca ieftin faci economii de peste 40% la orice asigurare rca.

RCA-ul este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietatilor. Aceasta asigurare se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

SCOPUL ASIGURARII RCA

Asigurarea de raspundere civila auto are un scop bine definit: cel pagubit sa primeasca in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. In acest fel, asigurarea este atat in interesul celui care a suferit paguba, cat si al celui care a fost vinovat de producerea sa.

Se poate intampla ca, doar dintr-o mica neatentie la volan, un conducator auto sa produca daune de o valoare ridicata, astfel incat sa nu fie capabil sa le suporte din bugetul propriu, ceea ce ar duce la litigii, uneori de lunga durata si cu costuri mari, sau ar atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa.

Despagubirile se platesc si atunci cand cei care au fost prejudiciati nu au domiciliul, sediul sau resedinta in Romania. In cazul in care conducatorul autovehiculului care a produs accidentul este alta persoana decat proprietarul, compania de asigurari suporta despagubirea in baza RCA-ului.