Servicii de Tractari Auto

Tractari auto Constanta

Tractari autoAxal Group ofera in cadrul serviciului de tractari auto / asistenta rutiera si urmatoarele servcii, parte integranta din oferta noastra:

  • Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestuia;
  • Recuperam si transportam automobile implicate in evenimente rutiere;
  • Transportam  automobile vechi la cel mai apropiat centru Remat;
  • Transportam automobile pentru ITP la cea mai apropiata filiala RAR.
  • Transportam autoturisme noi de la reprezentante la destinatari;
  • Transportam utilaje si alte bunuri mobile;

Tractari auto, depanare auto, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforma performanta.

Suntem o firma care efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme intern si care detine autospecializata echipata performant si de ultima generatie.

Suntem constienti ca nu suntem o firma foarte mare, tocmai de aceea la noi primeaza calitatea, seriozitatea si rapiditatea in onorarea comenzilor.

Axal.ro functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra de tractari auto timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor si sunt partenere cu Axal Group in domeniul de tractari auto pentru a asigura o interventie rapida non stop oriunde in tara.

Firma noastra este specializata si in cazuri nefericite in care autoturismul dumneavoastra sufera defectiuni la sistemul de directie sau din alte motive autovehiculul dumneavoastra ajunge in apa.

Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs indiferent de situatia in care se afla.

Axal Group ofera servicii de transport PREMIUM pentru clientii sai. Acestea constau in autovehicule cu pret mai mare de 100.000 de Euro oferind seriozitate maxima, incredere si responsabilitate pentru a asigura un nivel inalt de
transport premium.

Pana in prezent am transportat cu succes autovehicule din cele mai prestigioase si scumpe marci cum ar fi: Maybach, Ferrari, Porche Carreta GT, si multe alte marci premium de autoturisme.

Mentionam ca soferii nostri sunt specializati in astfel de transporturi, avand minim de 3 ani de experienta, caziere curate, fiind persoane care inspira incredere si professionalism pentru tractari auto international premium.