Servicii Constructii

Constructii Constanta

Constructii Constanta

Axal Group ( Constructii Constanta )

este o firma de constructii din constanta ofera o gama completa de servicii si lucrari in domeniul constructiilor, avand ca obiectiv realizarea proiectelor de mica si medie anvergura, la standarde inalte, respectand normele in vigoare si oferind la final un produs complet, functional si performant.

Axal crede in clientii si colaboratorii sai, de aceea realizam totul in stransa legatura cu clientii si colaboratorii nostrii, asta pentru a intelege mai bine exigentele celor care apeleaza la noi si pentru a gasi mereu cele mai bune solutii.

Incepand de la proiectare si o analiza tehnico-economica atenta, cu un management adecvat, propunem solutii si sugestii  viabile clientilor nostri, livrate la timp si eficiente din punct de vedere economic.

In intreaga activitate desfasurata, principalul obiectiv a fost solutionarea deplina a cerintelor clientilor nostrii, avand in vederea asigurarea celui mai bun raport calitate-pret precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu.

Dispunem de personal specializat, cu o vasta experienta in domeniu, ce beneficiaza de o pregatire continua pentru asigurarea actualizarii cunostintelor acestora in conformitate cu cele mai avansate tehnologii.

Executam urmatoarele tipuri de constructii:

  • Civile:  case,  vile, blocuri, spatii comerciale, spatii publice, etc.
  • Industriale: hale de depozitare,  show-room-uri, etc.
  • Agricole: adaposturi pentru animale, depozite de cereale si alte cladiri anexe
  • Speciale : alimentari cu apa, rezervoare de decantare, rezervoare de apa.
  • Reabilitare termica

Parteneriat: Dorim sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri. abordarea pe care noi o avem recunoaşte valoarea şi promovăm colaborarea susţinută de corectitudine pe termen lung.
Noi creem avantaje de durată pentru toţi cei implicaţi, asadar, sa profitam impreuna de forta noastra pentru a ne dezvolta impreuna, pentru a ne impune pe piata si pentru a deveni din ce in ce mai cunoscuti!

Profitabilitate: Noi lucrăm într-o manieră bazată pe obiective şi profit, care optimizează beneficiile pentru toţi cei implicaţi. Noi vedem succesul clienţilor noştrii şi succesul în carieră pentru personalul nostru ca indicatori ai calităţii serviciilor noastre; pentru noi, responsabilitatea economică şi socială sunt inseparabil unite.

 Constructii Constanta

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.