Demolari/Decopertari

Demolari
Axal Group presteaza urmatoarele lucrari demolare constructii, excavatii, nivelare si alte lucrari terasiere, transport moloz.

Demolari mecanizate a constructiilor

Oferim servicii in domeniul demolari mecanice. Spart beton armat si nearmat, demolari cladiri, demolare fundatii. La cerere, organizam si transportul materialelor rezultate in urma demolarii si concasare beton. Activitatea de demolare mecanizata se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare.

Excavatii si nivelare

Excavatii, nivelare terenuri, compactarea solului, terasamente. Concasare beton si piatra. Sapat si transportat pamant, descopertat, santuri, fundatii. Activitatile de sapare si nivelare se realizeaza cu ajutorul utilajelor de constructii din dotare sau cu ajutorul a unor terti.

Se asigura utilajele necesare pentru realizarea oricarei lucrari in domeniul constructiilor impreuna cu deservent respectiv, la alegerea beneficiarului, cu sau fara combustibilul necesar.

Exploatare si lucrari de decoperta in cariera

Cameolis demolari si excavatii presteaza servicii de coordonare si organizare a activitatilor de exploatare in cariera. La cererea beneficiarului firma noastra asigura utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor impreuna cu deservent.
Exploatare si lucrari de decoperta in cariera.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!