Mutari Constanta

Mutari Constanta / Transport Relocari Constanta

Oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate in domeniul transportului rutier si a relocarilor, rezidentiale dar si comerciale.

Mutari ConstantaMutari Constanta / Transport Relocari Constanta

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un serviciu excelent de mutari  -  transport relocari ,  la standarde ridicate, bazat pe experienta, profesionalism si siguranta, cautand mereu sa crestem eficienta serviciilor de transport oferite.

Efectuam mutari in Constanta la preturi avantajoase cu personal specializat. Grija dumneavoastra este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi. Pentru oferta de pret sau contact click aici

Transport rutier si relocari:

  • Mutari rezidentiale
  • Mutari birouri si sedii de firme
  • Transport marfa
  • Transport mobilier
  • Distributie marfa
  • Parteneri
  • Galerie

Servicii complete de relocare, mutare si transport in judetul Constanta si in tara pentru persoane fizice si juridice.

Firma dispune de personal calificat, dotari superioare si asistenta tehnica in consilierea intregului proces de relocare, mutare si transport.

Criteriile care motiveaza alegerea acestei firme sunt:

Calitatea lucrarilor executate
Calitatea lucrarilor executate deriva din pregatirea si experienta personalului in activitatea de relocare, mutare si transport

Scurtarea timpului aferent activitatii de relocare, mutare si transport
Scurtarea timpului aferent activitatii de relocare, mutare si transport este posibil datorita unei riguroase planificari si consiliere realizate de personalul companiei impreuna cu clientul. Utilizarea corespunzatoare a mijloacelor fixe si mobile din dotare fac ca timpul alocat procesului de relocare, mutare si transport sa se diminueze in favoarea clientului.

Diversitatea obiectelor de relocat, mutat si transportat
Gama obiectelor de relocat, mutat si transportat este dintre cele mai variate cuprinzand de la obiecte casnice de mare valoare pana la case de bani, birouri, echipamente IT, piane, sau eliberarea spatiilor de lucruri nefolositoare.

Asigurarea pe timpul transportului
Deoarece ne respectam clientii , toate bunurile transportate de Axal Group sunt asigurate.

Depozitare pe perioade nedeterminate
Depozitarea se face in conditii de siguranta si climat corespunzator, pe perioade nedeterminate functie de dorinta clientului.

Preturi avantajoase
Preturi avantajoase pentru client survin datorita unui sistem de evaluare corecta a bunurilor ce urmeaza a fi relocate, mutate transportate sau depozitate.